Wednesday, December 7, 2011

Kalau lah ....kalau jer....

if la kan if jer...dapat kawin balik ker kan, hahahhahaha (mimpi jer la kot) or tetibe jadi wedding planner ker kan....aku nak baju kahwin macam nie la....now this is fashion for wedding kot..simple and nice...colour pun pastel jer...certain people will say tak ceria la, malap la but now is trend but u need to be smart to match with other vibrant colour for example grey+pink, grey+dark green (ini kaler yg aku nakk sgt wat,sb x de org wat lagi) grey+turcoise etc.. but u must mix with kaler yg terang la bagi membangkit suasana, nampak menyerlah...I mean the decorations, flowers arrangmeent and hantaran...



gambar Irene yang pink tue,this time mase dia tgh bertunang.

simple jer baju-baju nie..theu use full chiffon..maybe I akan buat la 1 baju nie  tapi kn tunggu among my family member kahwin laa....hahhaha bleh tumpang glamour raja sehari ..hehehe

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months