Monday, September 9, 2013

Laman Grill @ Bangi (Chef Zubir)

This was birthday treat from mama to me on my birthday. Laman grill dah ade di Bangi /Putra Kajang. Kalau lalau Silk highway nak ke  Jalan Reko/Semenyih after Tol Seringgit , u oll akan nampak Laman Grill betul2 tepi highway. Klau dari bangi u all kena pergi seksyen 7. Pandai2 la u all google.
to me the food ok..jangan la u oll compare dgn TGI or Tony Romas but the foods was sedap and price pun reasonable. I pergi after balik keje dalam kul 6 petang tapi malam tempat ni full house gak.


Birthday girl

birthday kis and sambil tu Aqeel nyanyi  "apy day yo yo"

Poatato ape tah..tapi soup la 

alu amik Lamb...lamb cutlets and lamb kebab etc

mama mkn sirloin steak tapi she took yg 800 g je.

Pandan Cream Brulee

plus 2 drinks and fries utk shibam Aqeel total bil was Rm 136 ++ lebih kurang mcm tu la.
ok lah kan....Not bad... recommended to try,

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months