Monday, September 9, 2013

Dnars 5 bulan

Aku rasa nak dekat 5 bulan kot aku pakai Dnars...ni so far alhamdulillah kulit muka dah lembut n x kasar mcm sebelum ni, ramai jugak lah yang tegur kulit muka licin and ramai jugak lah yg terpengaruh hehahe...rata2 yg pakai dnars semua berpuas hati and kulit diorang pun makin elok.
Kat ofis aku ni pun melayu, cina, india pun dah pakai...semua berpuas hati.

ini muka di awal pagi ..baru lepas cuci 

ini di ofis..
Attention: I'm not using any make up ye...memang jenis x pakai make up...

so kalau sesiapa berminat boleh lah Whatsapp/ sms / call. 017-2775422 insyallah sy akan beri respon within 24 hours.

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months