Thursday, January 26, 2012

D DESA RESOURCES-homestay in Sg Besar, Hj Dorani.

Last weekend ,me n family went to Sg Besar and stayed there for night...actually we were there because we're on a mission...! Sesi urut mengurut.....ade husband abd wife ni Pak Abas n Mak Cik Yah...they stayed in parit 9, diorang ni la yg urut.... sggt baguss laa...my uncle had sprained his back about 1 month ago..so dah 3 kali urut kat tmpat ni alhamdulillah lah sekarang dah 100% ok.
and I have another uncle and aunt dah kahwin almost 6 years tapi blum dikurniakan zuriat so sekarang ni tgh berurut la dengan Pak Abbas and Mak cik Yah ni...-urut ni special sikit ye..dia ade time2 especially utk perempuan laaa...kene urut before bendera jepun and after finish that...InsyaAllah...mungkin ade rezki tahun nie..Amin2...

so we found this homestay consider mcm chalet la....small place jer tempat ini ade dalam 9 rumah je...
range from RM 70 -RM 250... memang rumah kampung....rumah kayu okay...! it was nice experience...

 
Rumah ini ade 2 bilik- we took this house!

the Area

Rumah yg depan tu RM70-80 (bilik jer)

HALL

Dapur n Toilet

Ruang Makan

buka je sliding door ade kolam mandi yg comel ini..

Untuk budak2 main2  ok lah...


AQEEL mashaamm jer

AFFAN yg gembira ria

the room ade air cond ye


Call this number for booking: AZIZAH : 019-3129389 / 012-3599936
tempat ini betul2 tepi jalan besar dekat je dgn Haji Dorani Resort...
lebih lanjut http://ddesahousestay.blogspot.com/

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months