Monday, October 31, 2011

My Dear Warehouse Sale -26 Oct-7 Nov 2011

rm 181 je...


yang ini rm 100
safety gate range from rm95-rm181




yang ini rm 132 ..





MY DEAR warehoue sale is back.....

yesterday I went there, actually nak cari safety gate je but we end up to buy motor for Affan, bicycle for Aqeel n Affan, safety gate, pyjamas and dresses for my future niece and 1 toy for my little cousin lupe plak...2 clip fans.

Inilah padahnye kalau husband x ikot kan....hahahahhahahahahahahaha shop shop shop but belum drop la hehehheh

GOOD BARGAIN LA......especially pada parents or bakal parents yang tgh cari barang2 baby....


playpen RM150 je murah pade tu pun ade...car seat pun ade, stroller banyak la....and to me the price was cheaper la dari kat luar...ramai org borong stroller la... if ade org nak buka taida ke taska ke...palyground set pun ade jual...


macam-macam ada la................. sedia duit je and zap...zap...zap...je hehehe tapi better gune cash la...x kene interest kan??

masuk ikut bandar bukit puchong senang... ini if dr putarajaya/kajang/bangi after tol rm1.60...straight je nanti nampak BHP straight naik fly over after fly over turn left pastu teruuss je ke dalam....lepas 2 traffic light kot nanti nampak buiding putih foreign company laturn right..kat siti dah nampak macam kilan2..lorry my dear banyak kat tepi2 tu pastu cari je la khemah mydear.. senang je....

selamat bershopping

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months