Thursday, October 27, 2011

a day at Sunway Pyramid























Hi ALLL.......

yesterday was public holiday ....still not too late to wish all who celebrated DEEPAVALI 2011. HAPPY DEEPAVALI 2011......


SO ME N MY FAMILY went to sunway pyramid, nak pergi theme park but it was raining heavily, so we all hang around la kat dlm tu, nasib baik kat dlm tu ade macam mini theme p
we bought the token tapi kat sini pakai card, mcm touch n go. all ride rm 35.

first : affan n daddy ride bumper car..... 2 kali naik la sebab affan tak mau turun... kali ketiga tu daddy dia kelentong dia baru la nak kuar. hehehe pandai daddy.

second: aqeel ride animal train ..yang pusing keliling mall tu.. aqeel naik dgn bibik....itu pun 2 kali naik sebab dia x mau turun... marah dia kalau turun ...clever boy...

third : affan ride bee in a cup hahaha selalu kat tempat lain duduk dlam cawan... he ride alone ok...!!! mula2 tu mcm nak nangis but lelame tu ok laa..

fourth: affan n aqeel ride animal train together with bibik la kan..hahaha sian bibik...hehehe

fifth: we all ride the ferris wheel...pening gak la kepala ke but aqeel n affan enjoyed it.


then , we all p makan at tarbush express....so bleh lah nampat org main ice skating..so my hubby nak sangat main...x pernah main katanye...sian nye... i dh biase la main nie mase zaman belum-belum kawen... hehe no dh naik karge la.. rm 38 with socks n gloves.
aku punye la mencari lakiku kat dlm ring tu tapi batang idung pun x nampak rupa-rupenya kat luar.he said takut. hahahhahahahhaha tergelak beruk la aku.... dia main pun pegang2 kat tepi2 ..hehehe 1st attempt jatuh skali. hahahahahahhahahahhahahahaha
2nd attempt x jatuh kot but 3 attempt jatuh 2 kali....kih kih kih kih kih terus dia keluar dr ring,pulang kasut an out from there hahahaha basah baju dia.. trus pergi layan anak2 kat jungle park. it was so damn funny.. but hunny it's ok at least u've tried...just dun give up nanti main lagi ye..
now pyramid nie dh besar ,baru renovation kan? itupun we all x jln2 habis... just for the kids....je ..

next time we go to hong kong disneylang and gold coast k...

tunggu aqeel dh pandai jalan.

TTFN Ta ta for now..

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months