Tuesday, April 16, 2013

Fenomena Running Man


Aku tahu mesti ada yang minat tegok Running Man nie, aku dulu tak tahu pun ape benda nie..ppastu asak pergi umah kazen aku je diorang duk layan cite nie..mula2 tu x paham gak lah..then lelama tgk jadi addicted plak...

diorang ni spontan & they just being themselves..memang kelakar sangat.
kalau lah tengah serabut otak or susah hati tengok running man ni bleh hilang lah sekejap..memang ko boleh tergelak2 lah..

kat Astro channel 393 haru jumaat mkm kul 11.20pm, episod baru. then hari sabtu malam 3 episod berturut2, tapi episod yang dh lama. tapi semua episod pun kelakar la..gelak2 sampai nak pecah perut la.

Name
Nickname(s)
Yu-ruce Willis (유르스 윌리스)
Yu Hyuk (
유혁)
Yu-mes Bond (
유임스 본드)
Grasshopper (
메뚜기)
Peaceful Gary (평온개리)
Gae-colas Cage (
개콜라스 케이지)
Monday Boyfriend (
월요남친)
Straight-Going Gary (
직진개리)
Gary-sswi (
개리쒸)
Ha-roro (하로로)
Roro (
로로)
Ha-rad Pitt (
하래드 피트)
Penguin (
펭귄)
Playboy (
난봉꾼)
Big Nose Older Brother (왕코형님)
Sunflower (
해바라기)
Impala (
임팔라)
Race Starter (
레이스 스타터)
Sparta-kooks (스파르타국스)
Commander (
능력자)
Kookie (
꾹이)
Tiger (
호랑이)
Coach Kook (
코치국)
Framer Kwang-su (모함광수)
Kwang-vatar (
광바타)
Giraffe (
기린)
Icon of Betrayal (
배신의 아이콘)
Prince of Asia (
아시아 프린스)
Song Ji-yok (송지욕)
Blank Ji-hyo (
멍지효)
Ace (
에이스)
Miss Blank (
미스멍)
Bad Ji-hyo (
불량지효)
Monday Girlfriend (
월요여친)



YearAwards
2010
  • 2010 SBS Entertainment Awards (December 30)[28]
    • SBS Variety New Star Award - Song Joong-ki, Lee Kwang-su & Gary
    • Variety Special Award - Song Ji-hyo
    • Best TV Star Award - Kim Jong-kook
    • Netizen Most Popular Program - Running Man
2011
  • 2011 SBS Entertainment Awards (December 30)[29]
    • Newbie Award: Variety Category - Lee Kwang-su
    • Broadcast Writer Award - Park Hyun-sook
    • Best Entertainer Award: Variety Category - Ha-ha
    • Most Outstanding Program - Running Man
    • Outstanding Award: Variety Category - Kim Jong-kook & Song Ji-hyo
    • Grand Award (Daesang) - Yu Jae-suk
2012
  • 2012 SBS Entertainment Awards (December 30)[30]
    • Outstanding Award: Variety Category - Gary & Ji Suk-jin
    • Viewer's Most Popular Program - Running Man
    • Viewer's Most Popular Award - Yu Jae-suk
    • Grand Award (Daesang) - Yu Jae-suk

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months