Tuesday, April 16, 2013

Baju Kurung 2013

sekarang dah bulan April ..tup tap tup tap july dah Ramadhan , Ogos dah RRAAYYAA...
sekejap je kan..aku x terkira dah gannti puasa dh berapa..sebab aku rajin gak pose isnin n khamis..tapi rasenya dah abis ganti lah..but xpe lah..bleh diet sikit..

aku google mengoogle ni fesyen baju kurung tahu ni...yang nyata peplum mmg hot and sekarang ni kain semua nak yang slim n kembang..waahhh kalau tinggi lampai n kurus ..memang cantek..tapi apa ada hal!! Dare to fesyen kan..pakai je lah..asalkan ko rasa selesa just wear it..! tapi jangan nampak hodoh lah..
ini pun ssukkkaa

I berkenan yang tengah tu....
nanti nak gi cari kain lah...
lallalalallala

sekarang tgh IN ni ..tribal design

i likkkeee! 
sapa yang berani n nak kelainan ..buat la mcm ni..
daring u1
sweet gak ni
alahai yang ini..lembut je
DR18 (Baju Kurung Trimming) 4
ini pun ccchhannteek...kaintingkat2.

nice colour kan?
so try lah buat baju kurung2 ni..kalau nak beli siap yang kurung reben2 tu pergi lah website Button and yang lain tu nanti cari kain kat Jakel (tgh sale gile skrg) then cari GOOD tailor and buat baju mcm nie..



i'm chubby but ok je i pakai peplum..(matilah puji diri sendiri)
hahahhaha

ada aku kesah!!!


Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months