Friday, October 5, 2012

an hour in Aquaria

we all went to Aquaria last saturday, an hour in Aquaria not a day ye...huuhu dah lah masuk mahal..sekali pergi..si Affan takut plak tgk ikan besar2, hhaaiishh...
at first dia okay je,,sgt excited nak masuk..x mo duduk dlm stroller..all the way bercakap. pot pek pot pek..Aqeel as usual lah wat donno je..tapi asal lepas je dia dari stroller, dia dh out of control..berdusup dia lari sini ...pastu dia ke sana...masuk je tempat aquarium yang ade escalator tue..si Affan dh jadi penakut dgn tetibe...sebab dia nampak ikan besar2 kot..so bila ikan tu lalu, dia rase ikan tu pergi kat dia kot. terus duk dlm stroller then minumsusu..n close his eyes. Yang si Aqeel dah 2 kali round pusing escalator tu., laju benar dia lari, sampai org yang nak tlg kejar pun x terkejar. bila nak pegang dia , dia ngamuk..x mo dipegang. En Hazly trus nak hangin sebab keadaan Affan mcm tu..mula2 excited pastu nak takut2 nak jerit2..apa lagi mamat tu hangis lah terus dia ajak kuar... sian aku...x sempat nak jejalan cuci mata...nyampah tau...huhuhu.
sebelum masuk Aquaria , we all lunch di Kenny Rogers..sebelah Aquaria. maybe sebab lunch time , service dia agak slow lah..mungkin sebab staff x cukup kot, sampai customer yang pergi amik sendiri kat kaunter la...

makan muffin


dia lah paling bz menyepah kan

semua benda dia masuk mulut



mula2 masuk dia ok...

abang n adik


dia sampai sini je dia nak panjat..dia kan x leh tgk air..dia punye ngamuk lah sebab dia nak masuk situ

masuk sini lah Affan takut, Aqeel relax je..2 kali round lah dia pusing.

mase ni dh kena ikat dah..tu yg monyok je

my tomey boy


but it was a wonderful 1 hour, pengalaman kan...when Affan was 5 months old dh pernal bawa dia sini n mase tu baru tahu pregnant 2bd baby. so ni 2nd time for Affan la..tapi hampeh...

ok lah  ta tta for now..
bye

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months