Tuesday, May 15, 2012

HaPPy MotHer'S dAY...mAMa

Last Sunday was mother's day, so dah alang2 kuar gi Gulatis Ampang so we all singgah lah kat peberet place Great Eastern Mall. Hmmm....Since aku bawa Affan je so x le singgah gi kidspot, x fair la kan sebab Aqeel is at home..sian bam2 tu..always kena tinggal..huhu hmm lasaknya nauzbillah...dia laju je kesana kesini....bibik pun surrender. hahhaa bam bam bam bam...
so we had lunch at Cozy Corner..biasela tempat ni forever full house..nasib baik x lame tunggu...order2 then makan...pastu jenjalan kat situ jap..masuk butik INNAI ...i ade berkenan 1 baju...tgh pikir nak beli ke x nak...then singgah Alexis for our peberet dessert PAVLOVA!! I think Alexis nye pavlova the best laa....so far. Dolu2 rege nye rm 10 je per slice but sekarang ni rm 15 per slice. itu blum capur gomen tax la servie charge lagi...huhu makan dessert kat situ lagi mahal dr makan lunch kat Cozy..hahaha ala on special day ok la...if hari2...hmm..gugur la bulu2 yg ade ..hahahhaa
ini lah penyunting semangat saya!
muah muah mama.

IMG_2761
aku x tangkap gambar pavlova,but terjumpe ini di blog.
Pavlova from Alexis!

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months