Friday, May 20, 2011

litchin litchin by de bella

after deliver my shibam in january 2011,my weight was like hmmmm 72kg hahhaha then turun 68kg mase dalam confinement, so after months of months n dah lah x keje ni kan..duk umah jage anak sementara nak cari maid or babysitter ,my aunt introduce me to this product that she uses and is a very goood product....have u heard of LITCHIN by DE BELLA? baru2 ni masuk buletin utama...try google it maybe on you tube..

so diam x diam i tried the product for 10 days and i loose 2kg,to me is thumbs up!!for me yg x pernah excercise,never do anything physical activity beside with my hubby hahahahhaahhahahahahahhaahahaha ckit je tu. so is reeaaally good.... now all my family have try it and they r loosing their weight...so i pun signed up for member and jadi stokis.

penyanyi AISHAH minum ni la yg jadi kurus ... so cara-caranye ialah:

1 set - 1 box enzim ( 20 sachet) RM145
* minum pagi 1 jam sebelum sarapan pagi

1 box fiber (20 sachet) RM145
* minum malam sebelum tidur

Total: RM290

INI CARA BIASE ,if berat badan yg tak terlalu berat. so boleh BUAT dgn care ini.
if berat badan berlebihan i mean over 65kg...u need to do this way for a month or sampai dapat berat yg ideal.

1 set - 2 box enzim (40 sachet) RM 290
* minum pagi 1 jam sebelum sarapan pagi dan 1 jam sebelum sebelum mkn malam

1 box fiber (20 sachet) RM 145
* minum malam sebelum tidur

TOTAL :RM435

soooo.....ye..memang mahal ckit la tapi if u nak compare dgn herbalife ,jusmate , i rase lebih kurang je and lagi mahal kot sebab i pernah try herbalife and its not working for me,i drank that and i keep on putting on weight...but this litchin product is effective.!!!!

if u want to try or buy or nak re-stock ...u can reach me at:
qasrinas@yahoo.com
017-8797244 -nabila
0r add me at facebook Nabila Aridzuan

TTFN TA TA FOR NOW......TRY LA ...no harm in trying even org lepas bersalin and tgh susu kan anak pun sesuai minum. (after 1 month pantang).


Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months