Monday, January 18, 2010

painting....

at last...dapat jugak hajat dihati untuk mengecat my bedroom,purple and lilac but turns out to be a bit pinkish...eeeee..!!!tapi nak buat camane dh beli cat ..so teruskan lah..

bila dah cat nampak lawa jugak laa kaler ni..soothing je hehehe org kate if nak wat 2nd baby sejuklaa ati ni with the room atmosphere hahahhahahahhhaha...tah tah dapat twins..
but not now laa ,let my baby affan besar ckit 3 or 4 years old.

sian baby affan, this week he will turns 3 months so org tua kate beralih bulan, dia asyik "poop" je..but dia x nangis, tapi care dia meneran tu macam laa berak tu keras kejong...hahaha so cute sebenarnya.ta[i sian jugak with him ..on saturday la,i think his so tored becoz berak2 so he sleep je the whole day..then pukuln 4.30am baru tido..! mummy dia dah flat...x sedar diri dah..daddy dia la jage sambil tgk astro boy... quite touching cartoon actually..siapa yg belum tgk should watch it..

TTFN ta ta for now...

Affan n Aqeel

Affan n Aqeel

Affan - 7 months (so cute ...)

Affan - 7 months (so cute ...)

Shibam Aqeel- 7 months

Shibam Aqeel- 7 months